Taraji P. Henson in What Women Want-remake What Men Want

Taraji P. Henson in What Women Want-remake What Men Want Paramount Players (onderdeel van Paramount Pictures) is druk bezig met What Men Want, een remake van de Mel Gibson-vehikel What Women Want uit 2000. Het project gaat al een tijdje rond. In 2009 werd er bericht dat de sequel/heruitvoering het idee van het origineel behoudt, maar het geslacht van de hoofdpersoon verandert. Deze film kwam toendertijd nooit tot stand, maar daar komt nu dus verandering in.

De komedie zal op 11 januari 2019 uitgebracht worden door Paramount Pictures. Daarnaast zal Empire-actrice Taraji P. Henson de hoofdrol spelen. In het nieuwe deel speelt Henson een sportmanager die continue door haar mannelijke collega’s buitengesloten wordt. Wanneer ze een gave krijgt waarmee ze de gedachtes van mannen kan horen, komt de kans om hogerop te klimmen in haar bereik. Ze moet echter wel de nieuwste basketbalster binnen zien te halen.

Wie de film zal gaan regisseren is nog niet bekend. Ook niet wie het scenario zal schrijven.  De film van regisseuse Nancy Meyers, met in de hoofdrollen Gibson en Helen Hunt, wist met een budget van $70 miljoen het vijfvoudige op te halen aan de kassa.