Taron Egerton in gesprek voor hoofdrol in Little Shop of Horrors remake

Full Circle Cinema meldt dat Golden Globe-winnaar Taron Egerton (Rocketman) in gesprek is voor de hoofdrol in Little Shop of Horrors remake. Hoewel de rol niet officieel is bevestigd, deelt de site dat het waarschijnlijk is dat Egerton te zien zou zijn als Seymour Krelborn. Deze rol werd eerder gespeeld door Rick Moranis in Frank Oz‘s filmadaptatie uit 1986, een film die gebaseerd was op de film uit 1960 en de off-Broadway musical van Alen Menken, Howard Ashman en Miles Goodman.

Full Circle onthulde ook, via Collider’s Jeff Sneider, dat Scarlett Johansson het aanbod heeft gekregen voor de rol van Audrey terwijl Billy Porter is gevraagd voor de stem van Audrey II.

Little Shop of Horrors volgt de jonge bloemist Seymour Krelborn, een medewerker bij Mushniks Skid Row Florist Shop. Hij staat op het punt ontslagen te worden door Mr. Mushnik wanneer zijn collega Audrey er bij hem op aandringt een nieuwe mysterieuze plant op de markt te brengen waar hij mee aan het experimenteren is. Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Seymour een week om te bezien of de plant Audrey II zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. De plant blijkt regelmatig in zang uit te barsten, maar er alleen wel een dieet van mensenbloed op na te houden en groeit hierop als kool.

De film werd een cultklassieker en ontving twee Oscar-nominaties voor Best Effects, Visual Effects en Best Music, Original Song.