Taylor Swift – Folklore: the Long Pond studio sessions op Disney+

Start vanaf 25 november met streamen van Taylor Swift – folklore: the long pond studio sessions, een intiem concert van het recordbrekende album van Taylor Swift, op Disney Plus. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Taylor Swift Folklore op Disney Plus

In de Folklore: The Long Pond Studio Sessions op Disney+ zal Taylor haar album akoestisch ten gehore brengen met haar twee muzikale collaborators, Jack Antonoff en Aaron Dessner. De drie muzikanten gaan in gesprek over het tot stand komen van de bijzondere plaat.

Geregisseerd door Swift, werd de intieme concertfilm opgenomen in de New York in september 2020. Het folklore album wordt beschreven als een muzikale reis die ons in staat stelt te huilen en te lachen, en tijdens deze moeilijke tijden het gevoel geeft dat we niet helemaal alleen zijn. Ze namen ‘folklore’ duizenden kilometers van elkaar op en waren nog nooit samen in dezelfde kamer geweest…

Taylor Swift kreeg voor het eerst erkenning in 2006 toen ze haar titelloze debuutalbum lanceerde dat 157 weken lang op nummer vijf in de Amerikaanse Billboard 200 albumlijst belandde. Sindsdien heeft Swift zeven bekroonde albums uitgebracht, bestaande uit Fearless, Speak Now, Red, 1989, Reputation en de meest recente Lover, waarvan in de eerste week meer dan 500.000 exemplaren waren verkocht. Na 15 jaar, 10 Grammy Awards en talloze hits later is Swift nu een begrip in de muziekindustrie en een wereldwijde sensatie.

Taylor Swift – folklore: the long pond studio sessions vanaf 25 november op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter