Glenn Abbink | De hoofdredacteur

Over mij

Ik ben opgegroeid met verschillende filmgenres. In mijn jonge jaren werd ik al snel blootgesteld aan animatiefilms van Disney, grootschalige epische films van weleer, zoals Ben Hur en The Ten Commandments, en klassieke musicals als The Sound of Music en West Side Story. Deze genres spreken mij nu nog steeds erg aan, maar mijn interesse is door de jaren heen uitgebreider geworden. Kort gezegd hou ik van film als mediavorm.

Film is voor mij geen avondje uit, maar mijn hobby en mijn passie. Van jongs af aan heb ik een brede interesse in o.a. film, (muziek) theater, schrijven, nieuwe en social media, televisie. Door de jaren heen heb ik mezelf hierin verdiept, waarbij niet enkel valt te denken aan het kijken naar, maar tevens het analyseren van, lezen over en het zelf maken van film- en multimedia producties. Zo ben ik werkzaam geweest als productie leider/assistent, redacteur, projectmedewerker, communicatiemedewerker bij (korte) filmprojecten, multimedia producties, theatergezelschappen en websites.

Rol bij E-Hoek

  • Hoofdredacteur
  • Fotograaf

Lees hier de artikelen van Glenn Abbink.