Glenn Abbink | De hoofdredacteur

Over mij

Ik ben opgegroeid met verschillende filmgenres. In mijn jonge jaren werd ik al snel blootgesteld aan animatiefilms van Walt Disney, grootschalige epische films van weleer, zoals Ben Hur en The Ten Commandments, en klassieke musicals als The Sound of Music en West Side Story. Later kwamen daar ook klassieke reeksen als Star Wars, Indiana Jones en James Bond bij. Mijn interesse in het medium is door de jaren steeds uitgebreider geworden en er is geen genre dat ik niet kijk. Kort gezegd hou ik van film als mediavorm.

Film is voor mij geen avondje uit, maar een hobby en passie. Van jongs af aan heb ik een brede interesse in o.a. film, (muziek) theater, schrijven, nieuwe en social media, televisie. Door de jaren heen heb ik mezelf hierin verdiept, waarbij niet enkel valt te denken aan het kijken naar, maar tevens het analyseren van, lezen over en het zelf maken van film- en multimedia producties. Zo ben ik werkzaam geweest als productie leider/assistent, redacteur, projectmedewerker, communicatiemedewerker bij (korte) filmprojecten, multimedia producties, theatergezelschappen en websites.

Rol bij E-Hoek

  • Hoofdredacteur
  • Fotograaf

Lees hier de artikelen van Glenn Abbink.