Immy Verdonschot | De correspondent

Over mij

Liefde voor films en series zit in mijn bloed. Ik ben opgegroeid met films van Bambi en Ben Hur tot The Sound of Music. Sindsdien is mijn interesse alleen maar gegroeid. Het briljante brein van Joss Whedon – met name zijn creatie Buffy the Vampire Slayer (serie) – heeft mijn interesse zodanig aangewakkerd dat ik mij wilde verdiepen in hoe deze wonderlijke werelden gecreëerd worden. Tijdens de middelbare school begon ik dan ook met het maken van filmpjes en uiteindelijk koos ik voor het volgen van de studie Theater, Film en Televisie wetenschap. Hier kon ik mijn hart ophalen, want alles passeerde de revue. Van prieeltjes en klassiekers, tot art house en menige series (Lost, Twin Peaks). Aangezien ik een brede smaak heb, was ik hier ontzettend blij mee. Ik behaalde zowel mijn Bachelor als mijn Master diploma aan de Universiteit Utrecht en in deze stad ben ik blijven hangen. Nu ben ik vaak vrijwilliger op filmfestivals en probeer zoveel mogelijk te schrijven over films en series als ik kan.

Rol bij E-Hoek

  • Recensent
  • Blogger
  • Interviewer

Lees hier de artikelen van Immy Verdonschot.