Martijn Pijnenburg | De ontdekker

Over mij

Verhalen hebben mij altijd geboeid. Het begon als kind met tekenfilms en strips. Toen ik wat ouder werd kwamen daar al snel videogames en de speelfilm bij. Ook zag ik bij vrienden voor het eerst films die voor 16 jaar en ouder bestemd waren, wat toen natuurlijk een stuk interessanter was dan de gemiddelde kinderfilm.

Tijdens mijn middelbare schooltijd zocht ik wat meer de extremen op. Ik maakte kennis met cult en underground films, die wat moeilijker aan te komen waren. Ik kreeg zo echter wel vaak dingen te zien, die je in normale bioscoop film niet snel zag. Door me wat meer te verdiepen in films kwam ik ook in aanraking met enkele klassiekers die ver voor mijn tijd uitgebracht waren.

Film is voor mij niet alleen vermaak, maar ook leerzaam. Het leukste aan films vind ik dat het zo alles omvattend is. Een film kan werkelijk overal overgaan en als filmmaker heb je de mogelijkheid om al je emoties in een film te verwerken.

Rol bij E-Hoek

  • Recensent
  • Blogger
  • Social media marketeer

Lees hier de artikelen van Martijn Pijnenburg.