Trailer en foto’s voor Downton Abbey: A New Era

Focus Features heeft de trailer en foto’s vrijgegeven voor Downton Abbey: A New Era, Julian Fellowes’ aanstaande vervolg op de film Downton Abbey uit 2019. De film moet volgend voorjaar op 18 maart 2022 in de bioscopen te zien zijn.

De trailer geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten in de tweede film, terwijl de familie Crawley zich voorbereidt op het begin van de moderne wereld. Het toont ook een vreugdevolle bruiloft tussen Tom Branson en Lucy Smith.

De oorspronkelijke hoofdcast zal allemaal weer terugkeren voor de tweede film. Naast de originele cast zullen Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West zich bij de cast voegen. Downton-maker Julian Fellowes zal opnieuw het scenario van de film schrijven, met Emmy en BAFTA Award-winnende Gareth Neame en Emmy Award-winnende Liz Trubridge terug om samen met Fellowes te produceren. BAFTA en Emmy genomineerde regisseur Simon Curtis (My Week with Marilyn) zal het filmteam versterken om het vervolg te regisseren.

 

Downton Abbey: A New Era trailer

De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. De eerste bioscoopfilm werd geschreven door bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).

De hoofdcast bestaat uit namen Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Elizabeth McGovern, Imelda Staunton, Geraldine James, David Haig, Tuppence Middleton, Simon Jones, Kate Phillips, Stephen Campbell Moore, Robert James-Colliler, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt.

Downton Abbey: A New Era is een productie van Carnival Films, met Focus Features en Universal Pictures International. Carnival Films maakt deel uit van NBCUniversal International Studios, een divisie van Universal Studio Group.

Downton Abbey: A New Era draait vanaf 18 maart 2022VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter