Teaser en releasedatum voor Snowpiercer serie

TBS heeft een nieuwe teaser vrijgegeven voor de Snowpiercer serie met in de hoofdrol Jennifer Connelly. De teaser kun je hieronder bekijken. De serie gaat 31 mei 2020 in première en is al verlengd met een tweede seizoen.

Snowpiercer serie

De nieuwe Snowpiercer serie van TNT is gebaseerd op de gelijknamige film van Bong Joon-ho uit 2013. Het speelt zich af in een toekomst waarin een experiment om de opwarming van de Aarde tegen te gaan volledig misgelopen is. Dat resulteerde in een ijstijd, waarin het grootste deel van de mensheid uitgestorven is. De enige overlevenden wonen op Snowpiercer, een trein die de hele wereld over reist en waarop er een klassensysteem ontwikkeld is. Hierin leven de arme mensen achterin de trein en de rijken helemaal voorin. De film had rollen voor Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt en Ed Harris

Hoofdrollen in de serie zijn er voor Jennifer Connelly (Labyrinth, Hulk), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton) en Mickey Sumner (Frances Ha, American Made). Ze worden vergezeld door Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalize Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall en Rowan Blanchard.

Dokter Strange-regisseur Scott Derrickson gaat de eerste aflevering van Snowpiercer samen met James Hawes regisseren. De serie wordt geproduceerd door Tomorrow Studios en CJ Entertainment. Marty Adelstein en Becky Clements van Tomorrow Studios zullen uitvoerend produceren samen met Derrickson, James Hawes, Matthew O’Connor, Miky Lee, Jeong Tae-sung, Park Chan-wook, Lee Tae-hun en Choi Dooho.