Teaser en poster voor Minority Report serie

Volgende maand start de serie Minority Report op FOX. Bekijk hieronder alvast een voorproefje. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg. De serie speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in de film af. Precog Dash, gedreven door zijn angstaanjagende visioenen, zoekt de hulp van agent Lara Vega, in een poging de moorden tegen te houden, die hij voorspelt.

Minorty Report serie

Minority Report serie

Precrime was een agentschap belast met het identificeren en uitschakelen van criminelen, voordat zij hun misdaden plegen. Hiervoor werd gebruikgemaakt van drie “precognitieven”, Dash, Arthur en Agatha, die in de toekomst konden kijken. Tien jaar later, in 2065, wordt geavanceerde en betrouwbare technologie gebruikt om de criminelen op te sporen. Dash, gedreven door zijn angstaanjagende, maar gefragmenteerde visioenen, keert in het geheim terug om politierechercheur Lara Vega te helpen met het voorkomen van de moorden die hij voorspelt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Stark Sands, Meagan Good, Nick Zano, Daniel London, Laura Regan, Li Jun Li, Wilmer Valderrama.

De serie werd ontwikkeld door Max Borenstein en is een adaptatie van de gelijknamige film uit 2002, gebaseerd op het korte sciencefictionverhaal uit 1956 “The Minority Report” van Philip K. Dick. Het werd geproduceerd door Amblin Television, Paramount Television en 20th Century Fox Television.

De serie Minority Report is vanaf 21 september 2015 te zien op FOX.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter