Teaser Netflix’s Maniac met Emma Stone & Jonah Hill

Netflix heeft een teaser trailer vrijgegeven voor de donkere komedie serie Maniac, met in de hoofdrollen Emma Stone (La La Land), Jonah Hill (21 Jump Street) en Justin Theroux (The Leftovers). Bekijk de teaser hieronder.

Maniac is gebaseerd op de Noorse serie uit 2014 en speelt zich grotendeels af in de fantasiewerelden van de karakters die Hill en Stone spelen.

Maniac vertelt het verhaal over Annie Landsberg en Owen Milgrim, twee vreemdelingen die een mysterieus, medisch proces volgen, ieder van hen om een andere reden. Annie gaat doelloos en ontevreden door het leven na het verbroken contact met haar moeder en zus. Owen, de vijfde zoon van een rijke familie uit New York, worstelt al zijn hele leven met schizofrenie. Hun levens verlopen niet zoals ze hadden gepland en alleen de komst van een nieuwe, radicale behandeling in de medische wereld zou hun brein weer kunnen herstellen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Stone, Jonah Hill, Justin Theroux, Sonoya Mizuno, Gabriel Byrne, Sally Field.

Emmy-winnaar Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective) regisseerde alle afleveringen. De serie is geschreven door Patrick Somerville.

Maniac is uitvoerend geproduceerd door Stone, Hill en Fukunaga en is vanaf 21 september 2018 te zien op Netflix.