Teaser trailer & poster Poltergeist reboot

20th Century Fox heeft de teaser trailer en poster vrijgegeven voor de Poltergeist reboot, gebaseerd op de originele klassieker Poltergeist uit 1982. Filmmaker Sam Raimi en regisseur Gil Kenan maken een hervertelling en moderne versie van het klassieke verhaal van een familie wiens nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al snel als ze de jongste dochter van het gezin ontvoeren. De familie moet alles op alles zetten om haar te kunnen redden! Deze kun je hieronder bekijken.

Poltergeist reboot

Poltergeist reboot

Het gezin Bowen verhuist naar een andere stad nadat Eric Bowen, de vader van het gezin, zijn baan verliest. Maar al snel blijkt dat het nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al gauw en ze ontvoeren de jongste dochter van het gezin. De familie moet meteen al alles op alles zetten om haar te redden.

Deze reboot wordt geregisseerd door Gil Kenan (City of Ember) en geproduceerd door Sam Raimi.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi Clements, Jared Harris.

Poltergeist is te zien vanaf 20 augustus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter