Teaser trailer voor Soof 2

Eerder wist de film Soof bijna €6,4 miljoen op te brengen en werd daarmee een van de grote Nederlandse filmsuccessen van de afgelopen jaren. Binnenkort krijgt de film een vervolg en hieronder kun je alvast de nieuwe trailer bekijken voor Soof 2.

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

De komedie van Esmé Lammers (Bagels & Bubbels) is geïnspireerd door de columns van Sylvia Witteman en werd geschreven door Marjolein Beumer. De hoofdrollen in Soof 2 zijn voor Lies VisschedijkFedja van HuêtDaan Schuurmans, Achmed AkkabiDan Karaty, Anneke Blok en Birgit Schuurman.

Op 8 december is de film te zien in de bioscoop.