Eerste teaser trailer voor Transcendence

Transcendence

Independent Films heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Wally Pfister’s Transcendence. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube jY-cc1MLAI4]

Dr. Will Caster (Depp) is de belangrijkste onderzoeker op het gebied van kunstmatige intelligentie. Hij werkt aan een bewuste machine die de collectieve informatie van alles wat tot nu toe gekend is combineert met het volledige spectrum aan menselijke gevoelens. Zijn controversiële experimenten maken van hem het doelwit bij uitstek van anti-technologie extremisten. Wanneer ze Will proberen te vermoorden zorgen ze er onbedoeld voor dat hij in zijn opzet slaagt – deel te nemen aan zijn eigen transcendentie. Voor zijn vrouw Evelyn (Hall) en beste vriend Max (Bettany), beide collega-onderzoekers, is de vraag niet of het wel kan…maar of het wel mag. Hun ergste vrees wordt werkelijkheid wanneer Wills honger naar kennis evolueert naar een schijnbaar grenzeloos verlangen naar macht. En het wordt al snel duidelijk dat hij misschien niet te stoppen is…

Transcendence wordt geregisseerd door Wally Pfister. Hoofdrollen worden gespeeld door Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman, Paul Bettany, Cilian Murphy en Kate Mara. Het scenario is geschreven door Jack Paglen. Transcendence draait vanaf 17 april 2014 in de bioscoop.