Teaser voor Better Call Saul seizoen 5

AMC heeft de eerste teaser vrijgegeven voor Better Call Saul seizoen 5, het nieuwe seizoen van de bekroonde Breaking Bad prequel-serie. Deze kun je hieronder bekijken. De serie gaat op 23 februari weer van start.

In het vierde seizoen van Better Call Saul, zagen we dat de de dood van Chuck zorgde voor de transformatie van Jimmy McGill’s (Bob Odenkirk) tot Saul Goodman. In de nasleep van zijn overlijden maakt Jimmy stappen richting de criminele wereld die zijn toekomst als advocaat – en zijn relatie met Kim (Rhea Seehorn) – in gevaar brengt. De dood van Chuck (Michael McKean) raakt ook de voormalige collega’s Howard (Patrick Fabian) en Kim diep, waardoor de twee opnieuw tegenover elkaar staan ​​in een strijd die veroorzaakt is door de gebroeders McGill.

De dramaserie wordt uitvoerend geproduceerd door Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz en Gennifer Hutchison. De hoofdrollen worden gespeeld door Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando en Giancarlo Esposito.