Teaser voor Downsizing met Matt Damon

Teaser voor Downsizing met Matt DamonParamount Pictures heeft de eerste beelden onthuld van Alexander Payne’s Downsizing, zijn langverwachte sci-fi komedie met in de hoofdrollen Matt Damon, Kristen WiigChristoph Waltz, Hong Chau, Laura Dern, Neil Patrick Harris en Jason Sudeikis. Bekijk de teaser trailer hieronder. De gehele trailer zal vanaf 12 september te zien zijn.

[youtube bkadMe_Iqs4]

Dr. Jorgen Asbjornsen is een wetenschapper uit Noorwegen die per toeval ontdekt hoe je iets zesduizend keer kleiner kan maken. De gevolgen zijn groots voor een wereld waarin onze grondstoffen en andere middelen per uur afnemen. Nu mensen zichzelf laten verkleinen en minder consumeren, redden ze niet enkel de wereld. In hun nieuwe bestaan zijn ze ook plotsklaps een stuk rijker.

Therapeut Paul Safranek, die ondermaats presteert en weinig ambities bezit, besluit samen met zijn vrouw Audrey te krimpen en hun geluk op te zoeken in Leisureland Estates, de eerste grote stad voor verkleinde mensen. Wanneer Paul wakker wordt en klein is, ontdekt hij dat zijn vrouw niet meer durfde en nog steeds een normale maat heeft. Aangezien de transformatie niet teruggedraaid kan worden, zit er voor Paul niets anders op dan in zijn uppie het avontuur aan te gaan in de nieuwe wereld.

Payne schreef samen met Jim Taylor (Sideways) het scenario. Downsizing zal op 22 december in Amerika in première gaan.