Teaser voor horrorfilm Willy’s Wonderland met Nicolas Cage

Screen Media Films heeft de eerste teaser uitgebracht voor de aankomende horror-thrillerfilm Willy’s Wonderland, die ons een eerste blik geeft op het personage van Nicolas Cage terwijl hij moet vechten tegen sinistere animatronics. De video die je hieronder kunt bekijken, bevestigt ook dat de film nu in de bioscopen en op VOD in 2021 zal verschijnen.

Willy’s Wonderland

Willy’s Wonderland

Willy’s Wonderland (voorheen getiteld Wally’s Wonderworld) volgt het verhaal van een zwerver (Cage) die wordt misleid tot een schoonmaakbaan in het pretpark genaamd Wally’s Wonderland vanwege de heropening ervan. De zaken gaan van kwaad tot erger terwijl hij vecht voor zijn overleving wanneer hij zich realiseert dat hij vastzit in een levende nachtmerrie. Als de poppen in het attractiepark tot leven komen, moet hij voor zijn eigen leven vechten door alle monsters te verslaan om de ochtend te halen en zo uit het park te kunnen ontsnappen.

Naast Oscarwinnaar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy) zijn er ook rollen voor Emily Tosta (Party of Five, Mayans MC), Beth Grant (No Country for Old Men), Ric Reitz (The Resident) en Chris Warner (Machete).

Wally’s Wonderworld wordt geregisseerd door Kevin Lewis (The Drop) op basis van een script door G.O. Parsons. Landmark Studio Group heeft zich bij het project aangesloten om samen met Landafar Entertainment, JD Entertainment, Saturn Films en Screen Media Ventures te produceren, met ondersteuning van Baffin Media Limited en Great Point Media.

Landmark’s CEO David Ozer (Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, Wynonna Earp), Grant Cramer (Lone Survivor) en Jeremy Davis (The Street Racer) zijn verbonden om het project samen met Cage en Mike Nilon te produceren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter