Teaser voor Hulu’s nieuwe animatieserie voor volwassenen Crossing Swords

Hulu heeft de eerste teaser vrijgegeven voor hun aankomende geanimeerde stop-motion-serie voor volwassen getiteld Crossing Swords. We krijgen een eerste blik op middeleeuwse komedie met Nicholas Hoult als een goedhartige boer genaamd Patrick, die plotseling verstrikt raakt in de gekte van het koninkrijk. De serie is beschikbaar op 12 juni. Bekijk de video hieronder.

Crossing Swords volgt het verhaal van Patrick, een goedhartige boer die een als schildknaap op het koninklijk kasteel belandt. Zijn droombaan verandert echter al snel in een nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat zijn geliefde koninkrijk wordt gerund door een horzelnest van geile vorsten, boeven en charlatans. Erger nog, Patrick was het zwarte schaap van zijn familie, en nu zijn zijn criminele broers en zussen teruggekeerd om zijn leven tot een hel te maken.

De serie bevat de stemmen van Nicholas Hoult (X-Men: Days of Future Past, The Great), Luke Evans (The Hobbit), Frank Welker (Scooby-Doo), Breckin Meyer (Robot Chicken), Tony Hale (Toy Story 4), Hynden Walch (Adventure Time), Adam Pally (Happy Endings).

Crossing Swords is gemaakt en geproduceerd door John Harvatine IV en Tom Root, die bekend staan ​​om hun werk aan de langlopende stop-motion sketch comedy-serie Robot Chicken. De serie is een productie van Stoopid Buddy Stoodios.