Teaser voor komedieserie Moonbase 8

Ter ere van de 58e verjaardag van de iconische maantoespraak van John F.Kennedy, heeft Showtime de eerste teaser vrijgegeven voor Moonbase 8, de aankomende NASA-gecentreerde komedieserie. Geproduceerd door A24, zal de serie naar verwachting ergens dit najaar zijn debuut maken. Bekijk de video hieronder!

Moonbase 8

Moonbase 8 speelt zich af in de afgelegen woestijn van Winslow, Arizona bij NASA’s Moon Base Simulator en volgt de enthousiaste astronauten Skip, Rook en hun leider Cap terwijl ze proberen zich te kwalificeren voor hun eerste maanmissie. Terwijl ze werken om hun training te voltooien, dwingt een reeks onverwachte omstandigheden de astronauten om hun eigen geestelijke gezondheid in twijfel te trekken, op elkaar te vertrouwen en of ze wel of niet geschikt zijn voor ruimtevaart.

In de serie spelen Emmy-genomineerde Fred Armisen (Portlandia), Oscar-genomineerde John C. Reilly (Chicago, Ralph Breaks the Internet) en Tim Heidecker (Tim and Eric Awesome Show, Great Job!).

Moonbase 8 is een co-creatie van Armisen, Heidecker, Reilly en Jonathan Krisel (Baskets). Het eerste seizoen van zes afleveringen gaat ergens dit najaar op Showtime in première.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter