Teaser voor The Punisher seizoen 2

Marvel Entertainment en Netflix hebben de eerste teaser trailer vrijgegeven voor The Punisher seizoen 2! Hoewel er geen officiële releasedatum wordt gegeven in de video, was er in een nu verwijderde tweet van het Netflix-account voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika te lezen dat de première van de serie op 18 januari zal plaatsvinden  (via Comic Book). De teaser kun je alvast hieronder bekijken.

In het eerste seizoen van The Punisher was Castle (Jon Bernthal) schijnbaar vrij om zijn leven te hervatten zonder angst voor vervolging. We weten niet wat ervoor zorgt dat Castle zijn Punisher persona herneemt, maar Billy Russo (Ben Barnes) zal terugkeren als Jigsaw. Amber Rose Revah‘s Dinah Madani en Jason R. Moore‘s Curtis Hoyle zijn de enige andere leden van het eerste seizoen die officieel terugkeren.

Annette O’Toole en Corbin Bernsen zullen te zien zijn als Eliza en Anderson Schultz. Giorgia Whigham is te zien als Amy Bendix, Floriana Lima als Krista Dumont en Josh Stewart als John Pilgrim.