Trailer voor laatste seizoen Orphan Black

Later dit jaar zal het vijfde en laatste seizoen van Orphan Black worden uitgezonden. Bekijk hieronder de trailer.

Orphan Black

Sarah is altijd alleen geweest, geen ouders, geen familie, helemaal alleen. Ze leeft op straat en komt aan geld door te stelen. Op een dag ziet ze op het treinperron een jonge vrouw die als twee druppels water op haar lijkt. Sarah ziet haar kans schoon om van haar problemen af te komen, wanneer de vrouw zelfmoord pleegt door voor de trein te springen. Ze neemt de identiteit van de overleden vrouw aan en heeft opeens een leven, een woning, geld en zelfs een vriend. Maar raakt Sarah door een schokkende ontdekking verwikkeld in een dodelijke samenzwering waarbij ze niemand kan vertrouwen.

In het laatste seizoen zien we de terugkeer van Tatiana Maslany, Evelyne Brochu, Calwyn Shurgold en James Frain. Een nieuwe toevoeging aan de cast is Stephen McHattie in de rol van P.T. Westmoreland, de 170 jaar oude oprichter van Neolution.

Orphan Black is een Canadese sciencefiction-televisieserie, geschreven door Graeme Manson en geregisseerd door John Fawcett. De serie ging in première op 30 maart 2013 op het Canadese netwerk Space en op BBC America in de Verenigde Staten.

Orphan Black seizoen 5 is vanaf 10 juni te zien.