Tenet van Christopher Nolan wederom uitgesteld

Warner Bros. heeft wederom haar releaseschema aangepast. Zo gaat Tenet, Christopher Nolan’s nieuwste film, niet langer op 31 juli uitkomen, maar pas op 12 augustus.

Naast Tenet zijn er ook enkele andere aankomende releases van Warner Bros. uitgesteld, zoals bijvoorbeeld Wonder Woman 1984. De aankomende superheldenfilm zou eigenlijk op 14 augustus verschijnen, maar dat wordt nu 2 oktober.

John David Washington is de Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe scifi-actiefilm Tenet. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Tenet wordt een internationale spionage-thriller welke in zeven landen gefilmd is. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Robert Pattinson (Good Time), John David Washington (BlacKkKlansman), Dimple Kapadia (Fugly), Elizabeth Debicki (Widows), Kenneth Branagh (Dunkirk), Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) en Michael Caine (The Dark Knight Rises). De film, welke tevens is geschreven door Nolan, gaat een mix worden van IMAX en 70 mm film, iets waar de regisseur beroemd om is geworden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter