Tenet vanaf maandag in de verkoop bij Pathé

Tenet komt deze zomer nog uit in Nederland en is vanaf donderdag 27 augustus bij Pathé te zien. Pathé zet groots in met deze nieuwe actiethriller van regisseur Christopher Nolan (Inception, Dunkirk) en heeft in de eerste weken tientallen zalen en duizenden stoelen beschikbaar gesteld in al haar bioscopen. De film is opgenomen met IMAX camera’s en is exclusief bij Pathé in dit optimale, grote formaat te beleven. De voorverkoop start maandag 3 augustus bij Pathé.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé:

“Wij zijn enorm verheugd dat Warner Bros. Pictures Tenet alvast een Europese release geeft. Onze bezoekers wachten al maanden op dit nieuwste passieproject van Christopher Nolan. Zijn ingenieuze en complexe verhaallijnen en haarscherp camerawerk komen het beste tot hun recht op het grote doek, en al helemaal in IMAX. Het recente succes van de films Rundfunk: Jachterwagter en Scoob! hebben bewezen dat, ondanks de beperkte capaciteit die we moeten voeren, tienduizenden Nederlanders de weg naar onze bioscopen weten terug te vinden. Wij kijken samen met hen uit naar 27 augustus.”

Christopher Nolan is een van de meest invloedrijke en impactvolle regisseurs van de afgelopen decennia. Hij is het brein achter films zoals als Memento (2000), Inception (2010), Interstellar (2014) en de Dark Knight-trilogie. Zijn laatste film Dunkirk stamt uit 2017. Nolan en zijn films zijn voor meerdere Oscars genomineerd.

Tenet

De Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe scifi-actiefilm Tenet is John David Washington is. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet hij de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Tenet wordt een internationale spionage-thriller welke in zeven landen gefilmd is. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Robert Pattinson (Good Time), Dimple Kapadia (Fugly), John David Washington (BlacKkKlansman), Kenneth Branagh (Dunkirk), Elizabeth Debicki (Widows), Michael Caine (The Dark Knight Rises) en Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron). De film, welke tevens is geschreven door Nolan, gaat een mix worden van IMAX en 70 mm film, iets waar de regisseur beroemd om is geworden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter