The 100 seizoen 7 vanaf 26 mei op Netflix

Het begin van het einde van The 100 is in zicht. Na 84 afleveringen, een handjevol tijdsprongen en meer tragische doden dan we ooit konden tellen, is het bijna weer tijd voor The 100 seizoen 7. Fans moesten een lange tijd geduld opbrengen, maar nu maakt Netflix eindelijk bekend dat The 100 seizoen 7 vanaf 26 mei te zien zal zijn.

In een interview met TVLine over zijn besluit om The 100 na zeven seizoenen te beëindigen, onthulde uitvoerend producent Jason Rothenberg eerder:

We’ve actually been asking for this to be the last season for a while, because we feel like it’s time to get out while the getting’s good. We want to leave [the fans] wanting more. We don’t want to overstay our welcome. All the cliches.”

Het slotseizoen is langer dan de voorgaande seizoenen. Er verschijnen namelijk zestien afleveringen. Hierdoor komt het totaal precies uit op honderd afleveringen. In het zevende seizoen  proberen Clarke (Eliza Taylor), Bellamy (Bob Morley) en de overige personages Sanctum terug op te bouwen, terwijl er allerlei nieuwe bedreigingen om de hoek komen kijken. Dit slotseizoen zal ook een aflevering bevatten welke zal dienen als de pilot voor de prequel van The 100

De serie speelt zich 97 jaar na een nucleaire oorlog af. De enige overlevenden zijn de circa 4000 inwoners van ruimtestations die rondcirkelen boven de Aarde. De ruimtestations hebben zich gebundeld tot een geheel; De Ark. Hulpmiddelen zijn schaars en op elk misdrijf staat de doodstraf, tenzij de dader de leeftijd van achttien nog niet heeft bereikt. 100 jeugdige bewoners worden nu beschouwd als overtollig en worden op een missie gestuurd om te testen of het aardoppervlak weer bewoonbaar is geworden.

The 100 is gebaseerd op de boekenreeks van Kass Morgan. Producenten zijn Alloy Entertainment, Warner Bros Television en CBS Television Studios. The 100 heeft hoofdrollen voor Eliza TaylorPaige TurcoBob MorleyMarie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Richard Harmon, Isaiah Washington.

The 100 seizoen 7 is in Nederland vanaf 26 mei op Netflix te bekijken.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter