The Alienist seizoen 2 in oktober op Netflix

The Alienist: Angel of Darkness, seizoen 2 van The Alienist, zal vanaf 22 oktober te zien zijn op Netflix Nederland. Uiteraard zien we de terugkeer van Daniel Brühl, Luke Evans en Dakota Fanning. In 1896 in New York schakelt de politiecommissaris Theodore Roosevelt de psychiater Laszlo Kreizler in om een moordenaar te vinden die achter dakloze jongens aanzit.

The Alienist seizoen 2 op Netflix

Een moordmysterie rond de eeuwwisseling dat zowel de rijke elite van New York als de worstelende onderbuik van de “Gilded Age” van de stad doorkruist. Seizoen 1 van The Alienist gaat over Dr. Laszlo Kreizler (Brühl), een briljante en obsessieve ‘alienist’ in het controversiële nieuwe veld van het behandelen van mentale pathologieën. In de eerste serie was Kreizler meedogenloos in zijn zoektocht naar een nooit eerder geziene ritualistische moordenaar die jonge jongens vermoordde. Hij kreeg gezelschap van illustrator van de krant John Moore (Evans) en Sara Howard (Fanning), een ambitieuze secretaresse die vastbesloten was om de eerste vrouwelijke politie-detective van de stad te worden.

In The Angel of Darkness zal het drietal opnieuw samenwerken om een seriemoordenaar op te sporen in de Big Apple. Daarnaast heeft Sara Howard (Dakota Fanning) een eigen detectivebureau geopend. John Schuyler Moore (Luke Evans) begeeft zich in de hoge kringen van de maatschappij en Lazlo Kreizler (Daniel Brühl) houdt zich bezig met nieuw onrecht in New York.

We zien de terugkeer van Daniel Brühl, Luke Evans en Dakota FanningThe Alienist seizoen 2 bevat ook terugkerende rollen voor Douglas Smith en Matthew Shear als tweelingbroers Marcus en Lucius Isaacson, Robert Way Wisdom als Cyris en Ted Levine als voormalig NYPD-politiecommissaris Thomas Byrnes.

Het scenario van The Angel of Darkness is gebaseerd op de boeken van schrijver Caleb Carr. The Angel of Darkness is een co-productie van Paramount Television en Turner’s Studio T met Eric Roth, Steve Golin van Anonymous Content en Rosalie Swedlin en Cary Joji Fukunaga als uitvoerend producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter