Nieuwe The Batman trailer (en releasedatum!)

Er is een nieuwe trailer verschenen voor The Batman, waar zowel Catwoman als de gemaskerde vleermuis centraal staan. Ook is de releasedatum van de film op streamingdienst HBO Max bekendgemaakt.

De nieuwste promo-video voor het aankomende The Batman lijkt een vrij grote rol te hebben voor Catwoman. Vandaar waarschijnlijk ook de titel ‘The Bat and The Cat’. Je kunt de video hieronder bekijken.

Veel filmliefhebbers kijken uit naar de nieuwe Batman-film welke op 3 maart in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen. Gezien de film een project is van Warner Bros. zal deze vervolgens ook via HBO Max te zien zijn. Deze streamingdienst is namelijk eigendom van WarnerMedia, het bedrijf achter Warner Bros.

In een recente podcast waar Jason Kilar, CEO bij WarnerMedia, aan het woord was, kwam naar voren dat de film zo’n 45 dagen na de bioscooprelease aan het HBO Max aanbod zal worden toegevoegd. Kilar heeft laten weten dat The Batman op 19 april 2022 via streamingdienst HBO Max te zien zal zijn.

The Batman trailer

The Batman trailer

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano). Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

The Batman is een project van Matt Reeves en heeft hoofdrollen voor Robert PattinsonZoë KravitzJeffrey WrightPaul DanoPeter SarsgaardJohn TurturroAndy SerkisColin Farrell.

The Batman staat gepland om op 3 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter