The Beast Must Die vanaf 30 oktober te zien op NPO 2

De zesdelige thrillerserie The Beast Must Die is vanaf 30 oktober te zien bij de NPO, met elke week een dubbele aflevering. Bekijk hieronder alvast een trailer. Het gaat over het verdriet van een moeder om haar zoon die omkwam bij een auto-ongeluk. Ze neemt het heft in eigen handen door zich voor te doen als een romanschrijver om zichzelf te integreren in de familie van de man van wie ze dacht dat hij verantwoordelijk was voor de dood van haar zoon.

The Beast Must Die op NPO

Na de dood van haar zoon door een aanrijding, wil Frances Cairnes alleen maar de man opsporen en vermoorden die volgens haar verantwoordelijk is. Als ze hem eindelijk opspoort, liegt ze zich zijn huis binnen en beraamt ze zijn moord van binnenuit.

The Beast Must Die is een Britse thriller, gebaseerd op de gelijknamige roman van Cecil Day-Lewis (de vader van acteur Daniel Day-Lewis). Het boek werd geadapteerd voor televisie door Gaby Chiappe.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cush Jumbo, Jared Harris, Billy Howle.

The Beast Must Die is vanaf 30 oktober te zien op NPO 2.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter