The Blacklist seizoen 8 vanaf 13 maart op Netflix

The Blacklist seizoen 8 zal vanaf 13 maart 2022 aan het streamingaanbod van Netflix worden toegevoegd. Dat is een jaar nadat het seizoen op Videoland verscheen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Het negende seizoen is sinds 3 december 2021 ook te zien bij Videoland. De verwachting is dat dit seizoen dan eind dit jaar aan het aanbod van Netflix zal worden toegevoegd.

The Blacklist seizoen 8 op Netflix

In The Blacklist speelt James Spader de rol van Raymond (Red) Reddington. Hij is bezig met het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium, dat hij samen met Elizabeth Keen (Megan Boone) heeft opgezet. Leven met de realiteit brengt Liz in tweestrijd. Zij is een FBI-agent, maar de verleiding om te handelen naar haar meer criminele instincten is groot. Andere rollen zijn er voor Diego KlattenhoffHarry Lennix, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn.

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Seizoen 7 onthulde dat Raymonds gezondheid achteruitgaat. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij ermee omgaat in seizoen 8. Naast zijn welzijn zal Red zijn plan opnieuw moeten evalueren en zijn onderwereldimperium opnieuw moeten beoordelen.

The Blacklist was een enorme hit toen het in 2013 debuteerde. Sindsdien heeft het steeds voldoende kijkers getrokken.

The Blacklist seizoen 8 is vanaf 13 maart 2022 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter