The Boy Behind the Door verplaatst naar 10 maart 2022

Zojuist is bekend geworden dat de releasedatum van The Boy Behind the Door, die op 5 augustus gepland stond, verplaatst is naar 10 maart 2022. The Boy Behind the Door is een indie-horror over twee jongens die hun ergste nachtmerrie beleven. Bekijk hieronder de trailer.

In het speelfilmdebuut van het co-regisseursduo David Charbonier en Justin Powell wordt de ergste nachtmerrie van de 12-jarige Bobby werkelijkheid wanneer hij zijn beste vriend Kevin, met gevaar voor eigen leven, gaat bevrijden van zijn kidnappers. Er staat hen een angstaanjagende nacht te wachten…

The Boy Behind the Door

Op weg naar hun Little League-wedstrijd oefenen de 12-jarige Bobby en zijn beste vriend Kevin nog snel wat worpen in het bos. Kevin gaat een verloren bal zoeken en komt niet meer terug. Bobby gaat ongerust kijken waar zijn vriend blijft en wordt wakker in de kofferbak van een auto, naast een onheilspellend huis in ‘the middle of nowhere’. Hij weet te ontsnappen en wil hulp gaan halen als uit het huis plots een noodkreet komt. Bobby besluit Kevin zelf te gaan bevrijden; je beste vriend laat je immers niet zitten. Zonder communicatiemiddelen, en met het hart in de keel begint Bobby aan zijn reddingsmissie in het donkere, afgelegen huis. Maar hij is niet alleen…

De film is geregisseerd door David Charbonier en Justin Powell.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lonnie Chavis, Ezra Dewey, Kristin Bauer van Straten, Micah Hauptman, Scott Michael Foster.

The Boy Behind the Door draait vanaf 10 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter