The Card Counter vanaf 10 februari in de bioscoop

Revenge is in the cards… The Card Counter draait vanaf 10 februari 2022 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

The Card Counter

The Card Counter

Verlossing is het uiteindelijke doel in The Card Counter van Paul Schrader. De wraakthriller vertelt het verhaal van ex-militair William Tell (Oscar Isaac), die worstelt met zijn geweten sinds zijn dienst in Irak. Na een tijd in de gevangenis te hebben gezeten, vindt hij zichzelf opnieuw uit als professioneel gokker in het Amerikaanse pokercircuit. Tijdens een presentatie van Majoor John Gordo (Willem Dafoe) wordt William benaderd door Cirk (Tye Sheridan), een getroebleerde jongeman. William neemt Cirk mee op reis langs verschillende casino’s om hem op het rechte pad te houden. Dit lijkt een steeds moeilijkere opgave te worden aangezien ook William wordt achtervolgd door het verleden en de keuzes die hij toen heeft gemaakt. Zijn enige oplossing lijkt om met geweld te strijden tegen zijn eigen verleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan, Willem Dafoe, Bobby C. King, Alexander Babara.

The Card Counter is een misdaaddramafilm geschreven en geregisseerd door Paul Schrader. Martin Scorsese fungeert als uitvoerend producent.

De film ging in wereldpremière op het 78e Internationale Filmfestival van Venetië op 2 september 2021.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter