The CW serie Superman & Lois vanaf 23 februari

The CW heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor hun aankomende en nieuwste Arrowverse-serie Superman & Lois. Daarop zien we de titulaire hoofdrolspelers Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als een van de meest iconische stellen van DC. De serie zal zijn debuut maken op 23 februari 2021. Bekijk de volledige poster hieronder!

De Supergirl spin-off serie concentreert zich op Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch‘s Clark Kent/Superman en Lois Lane. Hoechlin verscheen voor het eerst als de Man of Steel in de eerste twee afleveringen van Supergirl seizoen 2 en heeft de rol overgenomen in het cross-over Elseworlds.

Superman & Lois serie

Superman & Lois

Na jaren van confrontatie met megalomane superschurken, monsters die grote schade aanrichten aan Metropolis en buitenaardse indringers die het menselijk ras willen vernietigen, komen ‘s werelds beroemdste superheld, The Man of Steel alias Clark Kent (Tyler Hoechlin) en de beroemdste journalist Lois Lane (Elizabeth Tulloch) oog in oog te staan ​​met een van hun grootste uitdagingen ooit: omgaan met alle stress, druk en complexiteit van de huidige samenleving. Clark en Lois maken de toch al moeilijke taak van het opvoeden van twee jongens nog ingewikkelder en moeten zich ook bezighouden met de vraag of hun zoons Jonathan (Jordan Elsass) en Jordan (Alexander Garfin) de superkrachten van hun vader kunnen erven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Jordan Elsass, Alexander Garfin, Dylan Walsh, Emmanuelle Chriqui, Erik Valdez, Wolé Parks, Inde Navarrette.

De serie wordt de nieuwste lid van het Arrowverse na de aankondiging van de aanstaande Arrow spin-off Green Arrow & the Canaries. Superman & Lois is gemaakt door The Flash uitvoerend producent Todd Helbing. Het wordt uitvoerend geproduceerd door DC TV-universum maker Greg Berlanti, Sarah Schechter en Geoff Johns via hun Berlanti Productions-banner.

De serie is geschreven door Helbing en volgt het verhaal van ‘s werelds beroemdste superheld en de beroemde journalist terwijl ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die gepaard gaat met werkende ouders in de hedendaagse samenleving. In Elseworlds van vorig jaar werd onthuld dat Lois zwanger was van hun eerste kind.

De serie Superman & Lois verschijnt op 23 februari 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter