The Gateway trailer met Shea Whigham, Olivia Munn en Frank Grillo

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande misdaadthriller-drama getiteld The Gateway, die naar verwachting op 3 september in geselecteerde bioscopen, op Apple TV+ en VOD zal debuteren. De bioscooprelease wordt gevolgd door een Blu-ray en dvd release op 7 september. The Gateway trailer kun je hieronder bekijken. We zien een maatschappelijk werker die te veel betrokken raakt bij de problemen van een van zijn klanten wanneer hij hem probeert te redden van het kartel.

The Gateway trailer

The Gateway is een grimmige misdaadthriller waarin Parker centraal staat, een ongelukkige maatschappelijk werker die tot over z’n oren in de knoop zit wanneer hij zijn cliënt probeert te beschermen tegen haar onlangs voorwaardelijk vrijgelaten echtgenoot. Kan Parker het gezin redden van de gewelddadige dreiging van de maniakale drugsdealer en zijn crew, die wanhopig hun voorraad willen terugwinnen tegen elke prijs?

De film heeft rollen voor Shea Whigham (Joker), Olivia Munn (The Predator), Taryn Manning (8 Mile), Mark Boone Junior (Batman Begins), Taegen Burns (Dumplin’), Frank Grillo (Boss Level) en Bruce Dern (The Hateful Eight).

The Gateway wordt geregisseerd door Michele Civetta naar een scenario geschreven door Alex Felix Bendaña en Andrew Levitas & Michele Civetta.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter