The Gloaming vanaf 3 december bij Ziggo

Vanaf 3 december is bij Ziggo de Australische thriller The Gloaming te zien. Bekijk hieronder alvast de trailer. Wanneer een ongeïdentificeerde vrouw op brute wijze wordt vermoord, moet rechercheur Molly McGee (Emma Booth) samenwerken met Alex O’Connell (Ewen Leslie), een collega-agent met wie zij een tragisch verleden deelt, om het misdrijf op te lossen

The Gloaming op Ziggo

De onorthodoxe en onrustige politieagente Molly McGee leidt een onderzoek naar de moord op een onbekende vrouw. Om de zaak op te lossen moet Molly samenwerken met Alex O’Connell – een man met wie ze al twintig jaar niet heeft gesproken – en ze ontdekken dat de moord verband houdt met een historische cold case en onnatuurlijke omstandigheden. Wat begint als een routinematig onderzoek, onthult iets zeer ernstigs en om de moordenaar te vangen moeten Molly en Alex de geesten uit hun verleden onder ogen zien.

The Gloaming is een Australische horror-/detectiveserie van de zender Stan. De serie ging in première op 1 januari 2020. Het achtdelige drama speelt zich af en wordt gefilmd in Hobart, Tasmanië. The Gloaming seizoen 2 is momenteel in ontwikkeling.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Booth, Ewen Leslie, Aaron Pedersen, Anthony Phelan, Nicole Chamoun, Ditch Davey, Max Brown, Josephine Blazier, Matthew Testro, Markella Kavenagh, Zenia Starr, Rena Owen, Martin Henderson.

The Gloaming is vanaf 3 december te zien bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter