The Goldbergs-acteur George Segal overleden

Veteraan acteur George Segal is op 87 jarige leeftijd overleden. De acteur is bekend van zijn rollen in onder andere The Goldbergs, Who’s Afraid of Virginia Woolf?, Look Who’s Talking. Segal stierf aan complicaties na een bypassoperatie. Dat heeft zijn vrouw Sonia aan diverse media bevestigd:

“The family is devastated to announce that this morning George Segal passed away due to complications from bypass surgery.”

Segal’s oude manager Abe Hoch zei:

“I am saddened by the fact that my close friend and client of many years has passed away. I will miss his warmth, humor, camaraderie and friendship. He was a wonderful human.”

George Segal overleden

Segal, geboren in Great Neck, New York, studeerde aan de Actor’s Studio en verscheen op Broadway in shows als Gideon en Rattle of a Simple Man.

George brak in 1966 door met zijn rol in de klassieker Who’s Afraid of Virginia Woolf?, waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg als beste bijrol. Daarnaast won hij in 1965 een Golden Globe als meest veelbelovende nieuwkomer voor zijn rol in The New Interns en in 1974 voor de film Touch Of Class.

Een van zijn bekendste rollen was die als tijdschriftenuitgever in de serie Just Shoot Me. In de jaren tachtig en negentig verscheen Segal in de Look Who’s Talking-films. De laatste acht jaar was hij te zien in de komedieserie The Goldbergs. De makers hebben hebben onderstaand bericht geplaats als reactie op Segals overlijden.

In 2017 werd de acteur geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame.

R.I.P. George Segal 1934 – 2021 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter