The Goldbergs vernieuwd voor seizoen 10 bij ABC

The Goldbergs is vernieuwd voor seizoen 10 bij ABC. De reeks behaalde onlangs de grens van 200 afleveringen en is de langstlopende live-action netwerkcomedyserie die momenteel in de lucht is.

De verlenging van The Goldbergs komt niet als een verrassing, aangezien ABC in maart een nieuwe deal sloot met hoofdrolspeelster Wendi McLendon-Covey om door te gaan met de serie. Collega-castleden Troy Gentile, Hayley Orrantia en Sean Giambrone hebben ook deals gesloten om terug te keren.

Er blijven echter nog steeds vragen over hoe de comedyserie zal omgaan met het personage van Murray Goldberg, gespeeld Jeff Garlin. Hij verliet The Goldbergs in december na een onderzoek naar meerdere klachten over het gedrag van de acteur op de set. Garlin maakte nog steeds deel uit van seizoen 9 door het gebruik van off-camera dialogen uit eerdere afleveringen en ongebruikte opnames, evenals eerder gemaakte shots van Garlin. Volgens een bron binnen de productie zijn er officiële plannen voor het personage van Garlin, en het is waarschijnlijk dat hij uit de serie zal worden afgeschreven.

The Goldbergs seizoen 10

The Goldbergs is een komedieserie uit 2013 van ABC. De serie speelt zich af in de late jaren 80 in Jenkintown, Pennsylvania, en is gebaseerd op de jeugdherinneringen van de bedenker van de show, Adam F. Goldberg. Veel van zijn herinneringen worden nagespeeld in het programma en videobeelden uit die tijd worden door de show heen verweven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, Troy Gentile, Hayley Orrantia, Sean Giambrone, George Segal, Sam Lerner, en Patton Oswalt.

De serie wordt geproduceerd door Adam F. Goldberg, Seth Gordon en Doug Robinson. Het is gebaseerd op de jeugd en familie van Goldberg in de jaren 80, compleet met een jeugdversie van hemzelf.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter