The Good Lord Bird vanaf 13 mei bij Ziggo Movies & Series

De serie The Good Lord Bird is vanaf 13 mei 2022 te zien bij Ziggo Movies & Series. In het jaar 1850 reisde een groep Kansas-vrijheidsstrijders onder leiding van radicale abolitionist John Brown en een jonge slaaf door de Verenigde Staten in een poging om de slavernij te beëindigen. Bekijk hieronder een trailer.

The Good Lord Bird

1857, Kansas. De jonge slaaf Henry ‘Onion’ Shackleford groeit op aan de vooravond van de Amerikaanse burgeroorlog en heeft dagelijks te maken met het slagveld rondom de afschaffing van de slavernij. De tiener komt terecht bij John Brown zijn bonte groep soldaten die tegen de slavernij strijden in de tijd van Bleeding Kansas. Uiteindelijk neemt hij deel aan de beroemde inval in 1859 op het legerdepot bij Harpers Ferry.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ethan Hawke, Hubert Point-Du Jour, Beau Knapp, Nick Eversman, Ellar Coltrane, Jack Alcott, Mo Brings Plenty, Daveed Diggs, Joshua Caleb Johnson.

The Good Lord Bird is een Amerikaanse miniserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 4 oktober 2020 en is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2013 van James McBride. De serie is gemaakt en geproduceerd door Ethan Hawke en Mark Richard. Geproduceerd door Jason Blum, via Blumhouse Television.

The Good Lord Bird verschijnt op 13 mei 2022 bij Ziggo Movies & Series L en XL.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter