Nieuwe trailer voor de film The Hallow

IFC Films heeft de officiële trailer vrijgegeven van The Hallow, een griezelfilm van Corin Hardy (The Crow-reboot). Bekijk de trailer hieronder. Het verhaal gaat over een onderzoeker die samen met zijn gezin gaat wonen in een huis op het afgelegen, Ierse platteland. Hij komt er al snel achter dat het bos bewoond wordt door meer dan alleen mensen en dieren.

The Hallow

The Hallow

Vanwege de economische druk is Adam Hitchens, een in Londen gevestigde natuurbeschermer, gedwongen een baan aan te nemen als landmeetkundige in de Ierse bossen. Hij hoopt dat de verhuizing naar een molen op het platteland een verademing zal zijn voor zijn vrouw Claire, hun jonge zoontje Finn en de hond Iggy. Niet iedereen is echter blij met hun komst. Een traditionele boer waarschuwt Adam dat hij moet stoppen met zijn proeven in de oude, heilige bossen.

The Hallow is geregisseerd door Corin Hardy en geschreven door Hardy en Felipe Marino (Madame Bovary).

De hoofdrollen worden gespeeld door Joseph Mawle, Bojana Novakovic, Michael McElhatton en Michael Smiley.

The Hallow komt op 13 november 2015 uit in Engeland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter