The Hand of God vanaf 15 december te zien op Netflix

Netflix heeft de officiële trailer onthuld van de met een Oscar bekroonde filmmaker Paolo Sorrentino‘s coming-of-age Italiaanse dramafilm The Hand of God. De film zal op 2 december in bioscopen verschijnen, gevolgd door het streamingdebuut op 15 december. De film is de Italiaanse inzending voor de Oscars. Bekijk de trailer hieronder.

The Hand of God

The Hand of God

The Hand of God is een film van Academy Award-winnaar Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza, Il Divo, The Great Beauty, The Young Pope). Het verhaal gaat over het leven van een Italiaanse tiener, Fabietto Schisa, dat volledig op zijn kop wordt gezet door de komst van voetballegende Diego Maradona. In The Hand of God liggen vreugde en tragedie dicht bij elkaar, zijn lief en leed met elkaar verweven en krijgen we een bijzondere inkijk in Fabietto’s toekomst. Sorrentino keert terug naar zijn geboorteplaats om zijn meest persoonlijke verhaal tot nu toe te vertellen: over het lot, familie, sport, film, liefde en verlies en hoe alles met elkaar verbonden is.

De film heeft hoofdrollen voor Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, Renato Carpentieri, Marlon Joubert, Luisa Ranieri, Massimiliano Gallo, Biagio Manna, Betti Pedrazzi, Ciro Capano, Enzo Decaro, Lino Musella en Sofya Gershevich.

The Hand of God ging afgelopen september in wereldpremière op het Internationale Filmfestival van Venetië in 2021, waar het twee prijzen mee naar huis nam, waaronder de Grand Jury Prize en Marcello Mastroianni voor Scotti’s rol als Fabietto Schisa.

The Hand of God verschijnt op 2 december in de bioscoop en is vervolgens vanaf 15 december tevens te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter