The Ice Age Adventures of Buck Wild vanaf 25 maart op Disney Plus

Walt Disney Studios heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende animatiefilm The Ice Age Adventures of Buck Wild, een vervolg op de blockbuster-filmfranchise. Het verhaal draait om drie favorieten uit de serie: de grappenmaker-opossumbroers Crash en Eddie, en de roekeloze titulaire wezel Buck. Vanaf 25 maart 2022 is de film te streamen op Disney Plus. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

The Ice Age Adventures of Buck Wild

The Ice Age Adventures of Buck Wild op Disney Plus

In de film beleven de prehistorische zoogdieren nieuwe doldwaze avonturen. Buidelratbroertjes Crash en Eddie zijn altijd in voor wat spanning en nemen het samen met Buck Wild, een eenogige, avontuurlijke wezel, op tegen de weerspannige dinosaurussen in de Verloren Wereld.

The Ice Age: Adventures of Buck Wild wordt de zesde film in de Ice Age-franchise, die begon in 2002. De eerder films volgden Manny de mammoet (Ray Romano), Sid de luiaard (John Leguizamo), en Diego de sabeltandtijger (Denis Leary) terwijl ze door een verlaten landschap trokken en zich schrap zetten voor de naderende ijstijd om een ​​menselijke baby terug te brengen naar zijn stam.

De stemmencast bestaat uit namen als Simon Pegg, Seann William Scott, Josh Peck, Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Jessie J, Chris Wedge, Karen Disher.

De aankondiging van een nieuw deel in de serie is een verrassing, aangezien Disney de makers van de serie, Blue Sky Studios, eerder dit jaar heeft ontbonden en de aankomende films van het team heeft geannuleerd. Daarbij werden 450 medewerkers ontslagen. Het was destijds bekend dat er een Ice Age tv-serie in de maak was, en het lijkt erop dat Adventures of Buck Wild die serie is.

The Ice Age: Adventures of Buck Wild kijken

The Ice Age: Adventures of Buck Wild is geproduceerd door Disney Studios en zal op 25 maart 2022 op Disney Plus verschijnen. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter