The Kardashians vanaf 14 april op Disney Plus Nederland

Disney Plus heeft de releasedate van The Kardashians bekendgemaakt. De realityserie zal vanaf donderdag 14 april 2022 te zien op de streamingdienst Disney Plus. Bekijk hieronder een trailer.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

The Kardashians op Disney Plus Nederland

Na 14 jaar en 20 seizoenen kwam er vorig jaar een einde aan Keeping Up With The Kardashians. De reeks te zien op de tv-zender E! en is terug te kijken op streamingsdiensten als hayu, Netflix en Videoland. In juni 2021 konden we voor het laatst genieten van de spraakmakende familie. Niet veel later onthulde de familie met een nieuwe serie op Hulu te komen. De reeks zal in Nederland te zien zijn op Disney Plus. Hulu beschrijft het als het volgende hoofdstuk van de Kardashian-Jenners, waarin ze kijkers een “nieuwe, intieme reis in hun leven brengen, met Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner.

De productie van de nieuwe serie begon in september 2021, slechts maanden na de release van de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians.

The Kardashians kijken

The Kardashians is vanaf 20 april 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk The Kardashians.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter