The Kominsky Method seizoen 3 vanaf 28 mei bij Netflix

The Kominsky Method seizoen 3 is vanaf 28 mei te zien op Netflix. Dit wordt meteen het laatste seizoen van de reeks. Eerder kregen we te horen dat hoofdrolspeler Alan Arkin niet terugkomt in het laatste seizoen. Netflix heeft alvast de trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

The Kominsky Method seizoen 3 bij Netflix

The Kominsky Method draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky en zijn oude vriend en agent Norman Newlander. Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.

De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker, Kathleen Turner, Nancy Travis, Lisa Edelstein en Haley Joel Osment.

The Kominsky Method is een komische serie die op 16 november 2018 in première ging op de streamingdienst Netflix. Deze serie werd ontwikkeld door tv-maker Chuck Lorre, die we kennen van series als Grace Under Fire, Cybill, Dharma & Greg, Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Mom en Young Sheldon.

The Kominsky Method seizoen 3 is vanaf 28 mei te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter