The L Word: Generation Q seizoen 2 vanaf 21 augustus op Videoland

The L Word: Generation Q seizoen 2 verschijnt vanaf 21 augustus op Videoland. Volg de levens van een groepje lesbiënnes en andere LGBTQ’ers in Los Angeles. Zie hoe ze omgaan met liefde, liefdesverdriet, seks, tegenslagen en succes! Seizoen 2 is vanaf 21 augustus wekelijks te zien. Bekijk hieronder een trailer.

The L Word: Generation Q seizoen 2 op Videoland

Generation Q speelt zich meer dan tien jaar na The L Word af, in de nieuwe setting van Silver Lake, Los Angeles. Verschillende acteurs uit de originele serie keerden terug om hun rollen opnieuw te spelen naast een nieuw ensemble van diverse personages. De show draait om een ​​groep diverse LGBTQ+-personages die liefde, liefdesverdriet, seks, tegenslagen, persoonlijke groei en succes ervaren in Los Angeles.

In dit vervolg hervatten Beals, Moennig en Hailey hun oorspronkelijke rollen naast een nieuwe generatie van diverse, zelfbewuste LGBTQIA-personages die liefde, liefdesverdriet, seks, tegenslagen en succes ervaren in L.A.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Beals, Katherine Moennig, Leisha Hailey, Arienne Mandi, Sepideh Moafi, Leo Sheng, Jacqueline Toboni, Rosanny Zayas, Jordan Hull.

The L Word: Generation Q is een dramaserie geproduceerd door Showtime die op 8 december 2019 in première ging. Het is een vervolg op The L Word, die van 2004 tot 2009 op Showtime werd uitgezonden.

The L Word: Generation Q is vanaf 21 augustus te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter