The Last Duel vanaf 14 oktober in de bioscoop

The Last Duel draait vanaf 14 oktober in de Nederlandse bioscoop. Het verhaal over bedrog en wraak is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen zijn voor Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon & Ben Affleck.

The Last Duel

The Last Duel

The Last Duel speelt zich af in het wrede 14e eeuwse Frankrijk en is een aangrijpend verhaal over verraad en wraak. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ontrafelt de oude speculaties over het duel tussen Jean de Carrouges en Jacques Le Gris; twee vrienden die elkaars grootste rivalen werden. Als Carrouges’ vrouw, Marguerite, wreed wordt aangevallen door Le Gris, weigert zij hierover te zwijgen. Le Gris ontkent de misdaad, maar Marguerite beschuldigt hem openlijk; een daad van moed en opstandigheid die haar leven mogelijk in gevaar brengt. De daaropvolgende strijd, een slopend duel op leven en dood, legt het lot van de drie in Gods handen.

The Last Duel is geregisseerd door Ridley Scott. Het scenario is gebaseerd op het boek The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France van Eric Jager. Het scenario is geschreven door Ben Affleck, Matt Damon en Nicole Holofcener.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matt Damon als Jean de Carrouges, Adam Driver als Jacques Le Gris, Jodie Comer als Marguerite de Carrouges, Ben Affleck als graaf Pierre d’Alençon, Harriet Walter als Nicole de Buchard, Nathaniel Parker als Sir Robert de Thibouville, Sam Hazeldine als Thomin du Bois en Michael McElhatton als Bernard Latour.

The Last Duel draait vanaf 14 oktober in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter