The Last Letter From Your Lover vanaf 23 juli op Netflix

The Last Letter from Your Lover verschijnt 23 juli op Netflix. Als een ambitieuze journalist (Felicity Jones) een stapel geheime liefdesbrieven vindt, ontdekt ze dat een man en een vrouw een verboden verhouding hadden in de jaren 60. Gebaseerd op de meeslepende, romantische roman van Jojo Moyes. Bekijk hieronder de trailer.

The Last Letter From Your Lover

De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O’Hare, die plaatsvond in de jaren 60. Ellie is heel nieuwsgierig naar wat er geworden is van de tortelduifjes en gaat op onderzoek uit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Felicity Jones, Callum Turner, Shailene Woodley, Joe Alwyn en Nabhaan Rizwan.

De romantische dramafilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes, die tevens meewerkte aan de film. Het script voor de film werd geschreven door Nick Payne (Wanderlust) en Esta Spalding (Masters of Sex). Augustine Frizzell tekende voor de regie. De Amerikaanse band Haim schreef speciaal voor de Netflix-film een aantal nieuwe nummers.

The Last Letter from Your Lover verschijnt 23 juli op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter