The League of Extraordinary Gentlemen als tv serie?

In een onverwacht bericht laat The Hollywood Reporter weten dat de populaire Alan Moore comic serie The League of Extraordinary Gentlemen binnenkort wellicht te zien zal zijn als serie. Samen met 20th Century Fox’s is er een “put pilot” besteld voor de serie, hetgeen wil zeggen dat deze naar alle waarschijnlijkheid op tv te zien zal zijn ook al wordt er geen volledige serie besteld. Michael Green (Green Lantern, Heroes, Smallville) zal als schrijver optreden en als uitvoerend producent.

The League of Extraordinary Gentlemen serie

‘s Werelds grootste avonturier, Allan Quatermain, leidt een buitengewone groep individuen met legendarische krachten. Kapitein Nemo, dracula vampier Mina Harker, de onzichtbare man Rodney Skinner, de Amerikaanse geheim agent Sawyer, Dorian Gray en de gespleten persoonlijkheid Dr. Jekyll/Mr. Hyde zijn allen van nature individualisten, maar nu zijn ze genoodzaakt op elkaar te vertrouwen. Hun missie: binnen 96 uur de wereld van zijn ondergang redden.

De film is een verfilming van de gelijknamige stripreeks van Alan Moore en Kevin O’Neill, uitgegeven door WildStorm/DC Comics. De film is geregisseerd door Stephen Norrington op basis van een scenario door James Dale Robinson.

Hoofdrollen werden vertolkt door Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson, Shane West, Tony Curran, Jason Flemyng, Stuart Townsend, Richard Roxburgh, Max Ryan.

 



VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter