The Little Things slaat definitief de bioscoop over

Warner Bros. Pictures heeft laten weten dat de film The Little Things de bioscoop zal overslaan en digitaal in première gaat. De bloedstollende thriller is binnenkort beschikbaar:

  • 21/04/2021 – EST via Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • 05/05/2021 – VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile, Tele2, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • 05/05/2021 – Blu-ray™ & DVD

De hoofdrollen worden gespeeld door Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto.

The Little Things

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon (Washington) wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt. Het onderzoek wordt geleid door brigadier Jim Baxter (Malek) van de L.A. Sheriff’s Department. Hij is onder de indruk van Deke’s kwaliteiten en schakelt onofficieel zijn hulp in. Maar wat Baxter niet beseft, is dat het onderzoek naar de moordenaar bepaalde dingen uit Deke’s verleden oprakelt. Er komen verontrustende geheimen aan het licht die niet alleen de zaak in gevaar brengen.

Oscar-winnaars Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto spelen de hoofdrollen in de misdaadthriller The Little Things, een film van regisseur John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks, The Founder), die zelf ook het scenario heeft geschreven. De cast bestaat verder uit Natalie Morales, Terry Kinney, Chris Bauer, Joris Jarsky, Isabel Arraiza en Michael Hyatt.

Hancock heeft The Little Things ook geproduceerd, samen met Oscar-winnaar én Emmy-winnaar Mark Johnson. Mike Drake en Kevin McCormick zijn de uitvoerende producenten.

The Little Things vanaf 21 april beschikbaar op EST en vanaf 5 mei op VOD, Blu-ray en DVD.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter