The Mandalorian seizoen 3 krijgt releasedatum in 2023

The Mandalorian seizoen 3 heeft een officiële releasedatum en een nieuwe poster gekregen. Tijdens Star Wars Celebration 2022 heeft Disney aangekondigd dat The Mandalorian en Grogu hun reis in februari 2023 zullen voortzetten op Disney Plus. Een exacte datum wordt later bekend gemaakt. Bekijk hieronder de poster van The Mandalorian seizoen 3.

The Mandalorian heeft onlangs de productie afgerond voor het derde seizoen, dat de avonturen van Din Djarin (Pedro Pascal) zal voortzetten. Pascals personage verscheen onlangs ook in de Disney Plus serie The Book of Boba Fett.

The Mandalorian seizoen 3 releasedatum

The Mandalorian seizoen 3 releasedatum 

De Star Wars-serie wordt geleid door Pedro Pascal als een eenzame Mandaloriaanse revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg. Voor nu zijn Carl Weathers en Giancarlo Esposito de enige terugkerende castleden die zijn bevestigd voor het derde seizoen. Back to the Future-ster Christopher Lloyd is ook toegevoegd aan de cast van het komende nieuwe seizoen.

Meerdere regisseurs bevestigde eerder hun betrokkenheid bij The Mandalorian seizoen 2, waaronder Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed (Ant-Man), Jon Favreau (The Lion King), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Rick Famuyiwa (Dope) en de eerdergenoemde Carl Weathers, die naast acteren ook actief is als regisseur.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter