The Mysterious Benedict Society vanaf 25 juni op Disney Plus

Samen ontdekken ze het mysterie van de waarheid. Stream de Original serie The Mysterious Benedict Society (Nederlandse titel Het Mysterieuze Benedict Genootschap) vanaf 25 juni op Disney Plus. De reeks volgt het verhaal van een groep weeskinderen die als spion werken voor de heer Nicholas Benedict (Tony Hale) op een mysterieus internaat genaamd The Institute. Daar zullen de wezen een kwaadaardig plan ontrafelen en samenkomen om de wereld te redden. Bekijk hieronder alvast de trailer en de poster.

The Mysterious Benedict Society Disney Plus

The Mysterious Benedict Society op Disney Plus

Centraal in de serie staan vier wezen met bijzondere en unieke vaardigheden. Ze komen terecht in een kostschool, waar een excentrieke man die hen helpt wil dat zij een plan stoppen dat wereldwijde gevolgen kan hebben.

De reeks heeft rollen voor Tony Hale, Kristen Schaal, MaameYaa Boafo, Ryan Hurst, Gia Sandhu, Mystic Inscho, Emmy DeOliveira, Seth Carr, Marta Timofeeva. De reeks is gemaakt en geschreven door Matt Manfredi en Phil Hay.

The Mysterious Benedict Society is een aankomende avonturenserie gebaseerd op de boekenreeks voor jonge volwassenen van Trenton Lee Stewart. De serie is uitvoerend geproduceerd door Sonar Entertainment, 20th Television, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood, Deepak Nayar, James Bobin, Matt Manfredi (schrijver / maker) en Phil Hay (schrijver / maker). Showrunners voor de serie zijn Darren Swimmer en Todd Slavkin.

The Mysterious Benedict Society is vanaf 25 juni te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter