The Next 365 Days vanaf 19 augustus te zien op Netflix

The Next 365 Days, het derde deel van de 365 Days-trilogie, wordt op 19 augustus 2022 op Netflix uitgebracht. Het streamingplatform gaf gelijktijdig opdracht voor de tweede en derde film in de serie, dus ze werden achter elkaar gefilmd. De films zijn een filmische bewerking van de romans van Blanka Lipińska. Hoewel het tweede deel 365 Days: This Day (365 Dni deel 2) nog maar net uit is, verrast Netflix fans nu met dit nieuws.

Nadat het eerste deel in de trilogie enorm populair was geworden als een controversiële film, kreeg het tweede deel geen gelijkaardige reactie. Tegen het einde van de tweede film hoorden de kijkers van de gemene tweelingbroer van Massimo, Adriano, die Laura ontvoerde. In een poging om Laura te redden, viel Massimo regelrecht in Adriano’s val. De film eindigde met Laura die in Massimo’s armen lag, waardoor fans in het ongewisse blijven over het lot van het paar.

The Next 365 Days zal licht werpen op de vraag of Laura zal leven of sterven. In het derde boek, ook bekend als 365 dni 3 of The Next 365 Days: A Novel, vraagt ​​Massimo zich af hoe zijn leven eruit zal zien zonder Laura, aangezien haar leven op het spel staat.

De originele castleden Michele Morrone en Anna Maria Sieklucka zullen hun hoofdrollen hernemen.

The Next 365 Days

Massimo Torricelli is een jonge Siciliaanse maffiabaas die aan het hoofd van de familie komt te staan als zijn vader wordt geliquideerd. Laura is een employé van een luxueus hotel in Warschau die op vakantie is in Sicilië. Op het Italiaanse eiland komen ze elkaar tegen. Voor Massimo is Laura de vrouw over wie hij altijd gedroomd heeft. Hij laat haar kidnappen, sluit haar op in een luxueus kasteel en geeft haar 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden.

Dit erotische drama wordt vaak ‘de Poolse Fifty Shades of Grey‘ genoemd en gaat over de Poolse vrouw genaamd Laura (Anna Maria Sieklucka) die hals over kop verliefd wordt op een Italiaanse ‘zakenman’ genaamd Massimo (Michele Morrone), die eigenlijk een Siciliaanse maffiabaas is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michele Morrone, Anna Maria Sieklucka, Bronislaw Wroclawski, Otar Saralidze, Magdalena Lamparska, Natasza Urbańska, Grażyna Szapołowska, Tomasz Stockinger, Gianni Parisi, Mateusz Łasowski.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter