The Outpost trailer met Orlando Bloom & Scott Eastwood

De officiële trailer van de aanstaande oorlogsdramafilm The Outpost van regisseur Rod Lurie is vrijgegeven en geeft ons een voorproefje van de meest heroïsche strijd van de oorlog in Afghanistan. Bekijk deze hieronder. In de hoofdrollen zien we Orlando Bloom en Scott Eastwood. De film zal op vrijdag 3 juli in de bioscoop en op VOD debuteren.

De film is gebaseerd op CNN-nieuwscorrespondent Jake Tapper’s New York Times bestseller non-fictieboek The Outpost: An Untold Story Of American Valor. Centraal staat het epische waargebeurde verhaal van een kleine eenheid van Amerikaanse soldaten, alleen in de afgelegen Combat Outpost Keating, diep gelegen in de vallei van drie bergen in Afghanistan, die strijd tegen een overweldigende kracht van Taliban-strijders in een gecoördineerde aanval. De Battle of Kamdesh, zoals het bekend was, was de bloedigste Amerikaanse strijd van de Afghaanse oorlog in 2009 en Bravo Troop 3-61 CAV werd een van de meest gedecoreerde eenheden van het 19-jarige conflict.

In The Outpost zijn er rollen voor Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising), Caleb Landry Jones (Get Out), Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings), Jack Kesy (Without Remorse), Taylor John Smith (Hunter Killer), Jacob Scipio (Bad Boys for Life) en Milo Gibson (Hacksaw Ridge).

The Outpost wordt geregisseerd door Rod Lurie (The Contender, The Last Castle) op basis van een scenario dat is aangepast door het Oscar-genomineerde duo Paul Tamasy en Eric Johnson (The Fighter). De film is geproduceerd door Millennium Media met Paul Merryman, Marc Frydman, Jeffrey Greenstein, Jonathan Yunger, Tamasy en Les Weldon, met Avi Lerner, Jake Tapper, Trevor Short, Johson, Boaz Davidson, Robert Van Norden, John Kalafatis, Mark Rhino Smith en Tommy Vlahopoulos als uitvoerend producent.