The Playlist is vanaf 13 oktober 2022 te zien op Netflix

Vanaf 13 oktober is de fictieve dramaserie The Playlist, over het ontstaan van de populaire muziekstreamer Spotify, te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder. De reeks volgt de Zweedse ondernemer Daniel Ek, die uit passie voor muziek de muziekindustrie nieuw leven in wil inblazen. Hij is het zat dat de business door illegale download-sites geruïneerd wordt. Zijn plan? Een legale streamingdienst op te zetten: Spotify.

 The Playlist Netflix

The Playlist op Netflix

Een groep gepassioneerde jonge ondernemers, onder leiding van Daniel Ek, hebben samen de schijnbaar onmogelijke taak om de muziekindustrie – en de wereld – te veranderen. Ze willen een legale streamingservice voor muziek opzetten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Edvin Endre, Ulf Stenberg, Gizem Erdogan, Joel Lützow en Christian Hillborg.

De serie is nagenoeg geheel in het Zweeds gesproken en is geschreven door Christian Spurrier. The Playlist is gebaseerd op het boek Spotify Untold van onderzoeksjournalisten Sven Carlsson en Jonas Leijonhufvud.

The Playlist is vanaf 13 oktober 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter